Takomläggning. Betong pannor, Benders Palema, tegel röd.

12-12-2017 Sollentuna
Takarbetet är mycket välgjort och det gjordes snabbt trots väldigt dåligt väder. De täckte hela taket så att inte vatten skulle kunna läcka in innan allt var lagt som skydd. Trevliga killar som jobbade och de gjorde ett mycket proffsigt jobb. Theo själv var där och jobbade och han gjorde ett mycket proffsigt jobb och det märktes att han kunde det här med tak. Theos stora kunnande var tillsammans med priset det avgörande för vårt val. Taket är mycket snyggt och har fått väldigt mycket beröm av passerande grannar och andra. Vi kommer definitivt att använda Theo igen på andra projekt.
Marie Eckerstrand

Takomläggning. Betongpannor, Monier, Jonåker elegant, tegel röd.

10-10-2016 Hägersten
Takomläggning villa i Mälarhöjden. hel omläggning av takpannor, läkt, papp, plåt m m.
Vi tackar Theo och hans medarbetare för det mycket väl genomförda uppdraget att lägga om taket på vårt hus. Det handlar om ett hus med brutet tak, byggt på 20- talet, med mötande tillbyggnader med sadeltak som innebär en hel del utmaningar när det gäller såväl fuktsäkra tekniska lösningar som sakkunnigt hantverk.
Vi är mycket nöjda med allt i processen; utlovade tider, estetisk och teknisk kvalitet och kostnad. Här kan man verkligen tala om "Value for Money".
Mats Pålsson

Takomläggning. Betong pannor, Monier, Jonåker protektor 2, svart.

21-8-2016 Segeltorp
Jag är otroligt nöjd med det arbete Theos Tak utförde hos oss. Vi hade flera anbudsgivare på plats, men det var ingen tvekan om att vi skulle välja Theos tak efter deras besök. Theo hade svar på frågor som andra anbudsgivare inte tagit upp. Vänligt bemötande och ödmjukhet gjorde beslutet ännu enklare. Dessutom till ett pris som definitivt konkurrerade ut andra. Med facit i hand hade jag valt Theos tak även om de hade legat högre i pris om jag vetat om hur resultatet skulle bli. -Jag hade en del komplikationer som löstes på ett effektivt sätt. Arbetet utfördes på utsatt tid. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med en takomläggning!
Johan Ellborg

Fasadrenovering. Ny panel på gavlar, nya vindskivor, nya rännor och rör. Målat med Beckers Perfekt Akrylat Plus.


23-9-2016
Skogås
Kan varmt rekommendera företaget.Proffsigt bemötande och mycket väl utfört arbete till ett bra pris.Kommer definitivt att anlita dom även till takrenovering.
Pirjo Dahlgren

Fasadrenovering. Plåt fasad bytes till lock panel. Ny inglasat altan med cellplast för tak. Även taket på huset renoverats.


4-7-2016
Enskede
Anlitade Theo för att byta fasad. Efter ett väl utfört arbete beslutade vi oss även för att låta honom renovera taket och bygga om altanen. Även det blev jättebra! Theo är lätt att prata med och kommer med bra idéer. Byggare som kom kl 7 varje morgon och jobbade hela dagen och som städade efter sig varje dag också.
Peter Lundin

Ny papptak på koloni stuga.

31-5-2016 Skarpnäck
Bra kontakt, snabb med offerten, effektivt genomförande, kontinuerlig kommunikation och efterhantering med garanti. Felfritt arbete. Finns ingen anledning ge ngt annat betyg en det bästa tänkbara.
Stefan Holm